Andre Sider af mig

torsdag den 16. juli 2020

Jeg må ikke sige Neger.......


..... for de eksisterer åbenbart ikke. Det gør Rødhuder heller ikke, og de små Gule er heller ikke Kinøjsere, ligesom Eskimoer ikke kan være Is, imens Blegansigter er et ganske accepteret navn for os Hvide.

Så Lille Sorte Sambo er lagt i graven, og elefantunger bruger ikke længere Negerdrenge som rangler.....

Helt ærligt, kære venner af den ene eller den anden varians af farve, seksuel orientering, højde, drøjde, intelligens, eller en anden af de mange åbenbart krænkende ting, der hverken slår ihjel eller nedgør intelligente, moderne, kulturelt bevidste mennesker. Eller...... er menneske nu også et krænkende udtryk? Når man tænker på, hvad "menneske" har været synonymt med i den moderne verden. Jeg kan ligefrem se hjorten i skoven, musen i køkkenskabet, eller mågen på havnekajen løfte hovedet, og med alle tegn på krænkende afsky sige:

Du er jo ......menneske !

Det vil jeg ikke finde mig i at blive kaldt !! Jeg er et dyr, en Homo Sapiens, en i naturen almindeligt forekommende race - gud nej, det udtryk må man jo heller ikke bruge - et i naturen almindeligt forekommende dyr, der ved et tilfælde er blevet Toppen På Kransekagen.

For det kan sgutte være Intelligensen, der plager os - med den opførsel vi lægger for dagen.

Så derfor denne opfordring, til alle jer (os), der ikke mener Pippi's far kunne være negerhøvding, eller at der ikke findes dværge, men kun højdemæssigt begrænsede - istedet for at forsøge at være politisk korrekte - var det så ikke en idé at være........................... 

Menneskeligt Rigtige.

1 kommentar: