Andre Sider af mig

tirsdag den 30. august 2016

Første......

........undersøgelsesdag er til ende. Ørelæge og ultralyd i en fin ballet af perfekt timede aftaler - not!

Ørelægen gik såmænd ganske fint - der er stadig betændelse i højre øre og øregang og eustakiske rør, så det er bare bussiness as usual. Jeg var endda lidt tidligere ved ham, og fik overstået det hele (inklusive en omgang høreprøve) indenfor den afsatte tid.

Men det Offentlige Sygehus, Randers Afdeling (bedre kendt som Regionshospitalet) var en hel anden sag.

Først og fremmest var jeg alt for tidligt på færde. Der var omkring en time til min aftalte tid - men hva' - det kunne jo være jeg kom før ind, ikk' ? Nej. Tværtimod var der en halv times ekstra ventetid på grund af travlhed. Så jeg snuppede lige en omgang Sindsro, og satte mig til at blunde i den vidunderligt umagelige og hårde stol på den iskolde gang udenfor Ultralydsrummene.

Hun hed Mette, ultralydslægen der skulle undersøge mig. Og hun var meget lang tid om at scanne ikke bare min galdeblære, men hele maven, tarmene, leveren, nyrerne, etc. You name it - sidder det i maveregionen på mig, er det nu scannet.

Og jeg gjorde som jeg plejer. Spurgte nysgerrigt hvad hun havde fundet.........

Svaret kunne jeg ikke lide. Istedetfor 2 knuder i min galdeblære, er der nu 3. Og alle de steder, hun havde valgt at presse lydhovedet hårdt ned mod, viste underligheder, hun mente jeg lige skulle vente på en vurdering af.

Så nu ligger samtlige billeder ved overlægen og specialisterne, og venter på de kommer ned i bunken og ser dem.

Og jeg fandt ud af, hvor ondt jeg egentlig har i maven/tarmene. Og hvor nervøs det gør mig.

Imorgen hedder det så en 4 timers undersøgelse af bakteriel overvækst i tyndtarmen. Og inden da 12 timers faste. Jeg er allerede sulten på forhånd............... Men mest efter oplysning og helbredelse.

1 kommentar:

  1. Du kan da ikke sige du ikke får noget for skattepengene.... ;-)

    SvarSlet