Andre Sider af mig

onsdag den 31. august 2016

Anden.........

..............undersøgelsesdag er  ved at starte. Stille , roligt, og fredeligt. Men sultent. Har ikke måttet indtage noget som helst siden i går klokken 20:30, for at kunne sikre at undersøgelsen kan blive bedst muligt. Og min mave undlader ikke at påpege det urimelige i, at den bliver fraholdt sin sædvanlige morgendrik - en beklagelse, hjernen ikke er sen til at bakke op om. At det så nærmere er coffeinshottet hjernen hungrer efter, hvor maven bare vil have noget ned, siger vel sig selv.

Og natten er gået med "bussiness as usual". De sædvanlige drømme, de sædvanlige korte vågne øjeblikke, hvor hånden næsten instinktivt stadig søger over mod venstre, for at mærke........... Følelsen er der stadig, og den er stor. Selv på trods af alt, holder savnets ballon stadig luft, og spærrer alle de uforløste følelser inde bag sin hårdtpumpede gummioverflade.

Hvornår fiser luften af ballonen ? Hvornår siver det hele stille ud, og farver min verden ? Eller bliver det en nål, lavet af spidse erkendelser, der kommer til at punktere ballonen, så den revner i et vulkansk brag, og overstrømmer alt med sit indhold på et milisekund ?

Morgenen er grå som tankerne i mit sultne sind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar