Andre Sider af mig

torsdag den 1. september 2016

Tredie......

............ og solgt til den herre med den voldsomt oppustede vom.

Et eller andet sted begynder jeg at blive vred indeni. Vred, fordi jeg gennem de sidste 3-4 år alt for tit har fået at vide af min privatpraktiserende medicinmand, at han hverken kunne finde ud af, hvorfor  mit blodtryk lå så højt, eller hvorfor jeg havde jævnlige mavesmerter. Vred, fordi min privatpraktiserende medicinmand mente det var vigtigere at fokusere på hvilke medikamenter, jeg kunne tåle, og behandle symptomerne, end at finde årsagen. Vred, fordi selv den statsansatte superspecialist i blodtryk, og hans ligemænd havde samme indstilling. Symptombehandling, fremfor årsagen.

Årsagen ? Med stærk sandsynlighed en overvækst af aerobe og anerobe bakterier i tyndtarmen, som gennem årene er blevet så stor, at selv den mindste indtagelse af føde satte en reaktion igang, hvorved kroppen måtte arbejde på højtryk for at kompensere og fjerne reaktionsprodukterne.

Symptomer ? Blodtryksforhøjelse, inflammation i tarmvæv, oppustethed. Symptomer fra de organer tyndtarmen eventuelt trykker på når den er oppustet - lever, bughinde, mellemgulv, mavesæk.

Og selvom alle symptomerne har været til stede indenfor de sidste år, er der ikke blevet kigget efter den ene ting, der kunne være årsagen.

Ja, jeg ved godt, at det er en meget sjælden tilstand, og at det måske ikke lige ligger først i medicinmændenes tankeverden. Men de er sgu da uddannet til det her, og burde efter så lang tids undersøgelser være faldet over muligheden før nu. Grrrrrrrrrr......................

Så - væk med galden og vreden......... Ingen grund til at blive ved med at rase over de ting, der ER sket. Hellere fokusere på de ting, der SKAL ske. At jeg skal have udryddet de små sataner i min tyndtarm, med en voldsom omgang amoxillin og clavulansyre. 3 gange om dagen i 12 dage. Uden garanti for, at der ikke vil kunne forekomme tilbagefald.

Og så skal jeg til at rense ud i min madverden. Jeg skal have skåret kulhydraterne så meget væk som muligt - ren LowCarb-diæt. Så jeg kan sikre mig, at der ikke kommer brændstof ned til eventuelt overlevende medlemmer af de stammer, jeg agter at udrydde fra eksistens. Og daglige tjek af blodtrykket, så jeg kan se, om der virkelig er en sammenhæng, eller om blodtrykkets høje værdier skyldes noget andet.

Men mest af alt - jeg skal have skiftet læge........

Ingen kommentarer:

Send en kommentar