Andre Sider af mig

mandag den 19. september 2016

Ud i junglen.

Min hjerne svirrer med mærkelige ord og begreber i øjeblikket. Præbiotisk, probiotisk, A38, Kombucha, Kvass. Mælkekefir og vandkefir. Alt sammen noget, der med sikkerhed kan bringe min mave og tarm tilbage til virkeligheden igen, og sørge for at jeg ikke længere har problemer med dem. Hvilket ville være en sand glæde og fornøjelse.

Og ja, jeg ved det godt. Der findes piller for den slags. Men piller har bivirkninger. Piller er generelt et produkt, der er kunstigt fremstillet, og hvor en virksomhed med øjet på bundlinien har afvejet virkning og bi-virkning mod hinanden. Hvad nytter det, at tage piller mod mavesår, hvis samme piller giver mig dobbeltsyn og gynækomasti (mandlig brystvækst) fordi pillens virksomme indhold piller ved min krops hormoner. Eller frembringer kraftig svimmelhed og hukommelsesforstyrrelser ?

Jeg har valgt.

Og mit valg indebærer, at jeg holder mig til de nye kvinder i mit liv, og deres anbefalinger. Valeria Lima, Milena Penkowa, Winnie, og Angelina. De damer har nogle spændende syn på dét at kurere maven og tarmene, og samtidig sørge for at resten af systemet bliver boostet.

Så jeg har bestilt en omgang mælkekefirgryn, der kommer med posten sidst på ugen, og så skal jeg igang. Med det hele.

Der skal laves kefir, fremstilles kombucha og kvass, spises A38, og bruges økologisk æblecidereddike i madlavningen. Der skal spises alle de pro- og præbiotiske madvarer jeg kan komme i nærheden af. At jeg så samtidig sikkert mister noget af det overflødige fedt, der har lagret sig på min krop,vil være en kærkommen sideeffekt ved det hele.

Men først og fremmest, så skal der helbredes.

Så hvis I, kære læsere, har en eller anden rigtig god opskrift på noget, der vil kunne hjælpe mit mave/tarmsystem frem mod helbredelse - må I hjertens gerne skrive det i kommentarfeltet, så jeg kan tage det med ind i min vej mod et sundt helbred.

Jeg ender sgu med at blive en ren Tarzan, gør jeg.

1 kommentar: