Andre Sider af mig

onsdag den 18. januar 2017

Spisetid.


Duften af velkrydrede og velformede kyllingelår fylder mine næsebor. Min mave knurrer sultent, og fortæller mig med al ønskelig tydelighed, at det er på tide at spise - snart......

Men som med alt andet her i livet, er det tilberedningen og måden det hele bliver stegt på, der afgør hvor lang tid der, går, før jeg kan sætte tænderne i.

I tankerne har jeg allerede blidt smagt på den kærlighed, der sagte snurrer i mit hjerte. Ind imellem bruser den voldsomt op, og fylder mit hoved med svimlende, lykkelige tanker, der truer med at tage pippet fra mig.

Roligt bliver jeg mindet på, at jo længere det hele simrer, jo bedre bliver resultatet. Og forsøger at skrue ned for varmen, selvom jeg ved at det ikke er sikkert jeg kan.

Hvileløst vandrer jeg rundt som en løve i bur - føler savnet på min hud - føler, hvordan mit hjerte svulmer - mærker hvordan min ensomhed hungrer.

En hunger, som ikke kan stilles umiddelbart, men som må vente på sin forløsning - til forskel fra min maves hunger efter andre velformede lår. Dén hunger bliver snart stillet - kortvarigt.

For den dukker op dagligt, med forskellige mål. Min maves sult retter sig jo ikke mod kun ét. Den har mange kærligheder at rette sig mod. Velstegte bøffer, sartrosa oksebryster, mørtkogte kalvehaler, ribbensstege med knasende svær på toppen, og fisk samt fugle ad libitum.

Plus alt det vidunderlige grønne, der kan tilberedes ved siden af, og som komplementerer kødet fuldt ud.

En sådan sult kender mit hjerte ikke. Det kender kun én sult - én længsel, som hele tiden fylder alt. Og kun ét komplementerer det fuldt ud.

Spred vingerne, engel, og føl mit savn.

1 kommentar:

  1. Velformede kyllingelår *FNIIS*
    "Og så fløj hun med en klingende latter."

    SvarSlet