Andre Sider af mig

fredag den 25. november 2016

Det er aldrig for sent.....


........ at kigge tilbage, og huske hvordan tingene var tidligere i livet.

Det er så en af de øvelser, dagen i dag kommer til at bestå af. Samtidig med, at den kommer til at indeholde nysgerrighed, glæde, og masser af bevægelse.

Jeg skal nemlig "til byen", for at mødes med et menneske, jeg har delt nogle af de vigtigste år i mit liv med. Teenage-årene. Og jeg må indrømme, at jeg er en kende spændt på mødet. Det er rigtig mange år siden vi sidst mødtes, og der er sikkert sket mange ting for os begge. Men sådan er livet jo, fyldt med forandringer og nye situationer, der er med til at farve den hverdag man lever.

Samtidig skal jeg også benytte noget af dagen på at koncentrere mig om et nyt tiltag i mit radioliv. Et tiltag, der muligvis kommer til at fylde en hel del i fremtiden. Jeg holder kortene lidt tæt til kroppen, sålænge jeg endnu ikke ved helt sikkert, hvordan og om det bliver til noget. Men bare rolig, kære læser, du skal nok blive holdt opdateret, efterhånden som projektet skrider frem.

Jeg skal også finde ud af, om "Systemets" hjul kan bringes til at undlade at ændre mine muligheder i tiden frem til den raskmelding, jeg føler kan være tæt på. Det er jo ikke altid, de ansatte i "Systemet" har set alle de muligheder, der ligger parat til at hjælpe mennesker med sygdomme, op mod lyset igen.

Så alt i alt kommer dagen i dag til at indeholde en masse spændende muligheder, der alle hver for sig vil være medvirkende til at holde mig i gang, og holde min hjerne i omdrejninger.

Og det er jo ikk´så ring´endda, vel ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar